Fehérvári Tudakozó

Keresés eredménye:  beépített szekrények készítése Fejér megye tevékenységre Fejér megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok:1

Cégbemutató:

Konyhabútor készítés - Székesfehérvár

Egyedi bútorok készítése

Cégünk egyedi bútorok, konyhabútorok, beépített szekrények, gardróbok, szobabútorok, irodabútorok készítésével foglalkozik, igazodva a megrendelői igényekhez, lehetőségekhez.

Egy jó bútor elrejti szem elől a tárgyakat és öltözteti a helyiséget. Harmóniában van az enteriőrrel és tükrözi az ottlakók személyiségét. Önnel is előfordult már, hogy álmai szekrénye pár centi híján nem fért el a megtervezett helyre?  Számos alkalommal bebizonyosodott, hogy az egyedileg, helyre és igényre készített bútornál nincs praktikusabb.

Mi is ebben hiszünk, és a minőségben. Ön megálmodja, mi megvalósítjuk. Szeretjük a kihívásokat, így a lehetetlen ismeretlen fogalom számunkra.

Elsősorban laminált bútorlapokból készítjük bútorainkat, de megrendelőink igényei szerint más alapanyagokkal is dolgozunk.
Természetesen minden munkánkra GARANCIÁT vállalunk!

Ezért állunk ügyfeleink rendelkezésére nemcsak konyha, gardrób, iroda, hanem bármilyen más egyedi bútor készítésénél is.

Konyhabútor készítés - Székesfehérvár

Konyhabútor készítés - Székesfehérvár

Konyhabútor készítés - Székesfehérvár

Konyhabútor készítés - Székesfehérvár

 

Tevékenységek:

egyedi bútorok készítése, egyedi bútorok készítése Székesfehérvár, egyedi bútorok készítése Fejér megye, konyhabútor készítés, beépített szekrények, gardróbok, szobabútor készítés, irodabútorok készítése, , konyhabútor készítés Székesfehérvár, konyhabútor készítés Fejér megye, beépített szekrények készítése Fejér megye, beépített szekrények készítése Székesfehérvár

Telephelyek, elérhetőségek:

8000 Székesfehérvár,
Mobil: 06 (30) 946-4998
Email: 
Weblap: 

Kapcsolat