Fehérvári Tudakozó

Keresés eredménye:  hitelügyintézés tevékenységre Fejér megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 3

Cégbemutató:

Könyvelőiroda Székesfehérvár

Nagyon sok vállalkozó számára a könyvelés egy szükséges rossz, egy kiadás, ami kötelező.
Szerencsére vannak vállalkozók, akik komoly elvárásokat támasztanak a könyvelővel és a könyvelő iroda munkájával szemben. Számukra a könyvelés és a könyvelővel való együttműködés egy szoros, kölcsönös bizalmon alapuló üzleti kapcsolatot jelent.
Ők azok, akik értik és tudják, hogy egy jó könyvelő , könyvelő iroda választás megtérülő kiadás.
Ehhez természetesen az kell, hogy a választott könyvelő vagy könyvelő iroda azon felül hogy szakmailag képzett, megfelelő szakmai tapasztalattal is rendelkezzen a könyvelésben.
További elvárás a könyvelő, könyvelőiroda munkájával szemben a megbízhatóság, a precizitás, hogy teljes körűen kiszolgálja az ügyfeleket a könyvelés egésze során.
Adótanácsadással, üzletviteli tanácsadással segítse az ügyfél munkáját, ha döntéshozó helyzetbe kerül.
Szintén elvárás a könyvelőiroda munkájával szemben, hogy meghatározott időközönként pontos adatokat szolgáltasson a cég gazdasági helyzetéről.
És mivel nem szeretünk adót fizetni, a könyvelőiroda éljen azokkal a törvény adta lehetőségekkel, amellyel a vállalkozás adófizetését optimalizálni lehet.
A Szignetta könyvelőiroda főként Székesfehérvár és környéke valamint Budapesten és környékén vállalja társaságok és egyéni vállalkozók könyvelését és bérszámfejtését.
(forrás: http://szignetta.hu)

Könyvelőiroda Székesfehérvár
8000 Székesfehérvár,
Deák Ferenc út 39 fsz.2
Telefon : (22) 501 558, (22) 501 557
Fax: (22) 501 559
e-mail cím: info@szignetta.hu

Könyvelőiroda Budapest
V. Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 12
Telefon : 06309939273
e-mail cím: info@szignetta.hu

 

Tevékenységek:

adótanácsadás, Bér és munkaügyi feladatok, cégalapítás, Cégátvilágítás, hitelügyintézés, könyvelés, kettős könyvvitel, egyszeres könyvvitel, visszamenőleges könyvelés, könyvelés helyreállítása, újrakönyvelés, adóbevallások elkészítése, éves beszámolók, évközi beszámolók, bérszámfejtés, könyvelőiroda Székesfehérvár, könyvelőiroda Budapest

Telephelyek, elérhetőségek:

8000 Székesfehérvár, Deák Ferenc u. 39. földszint 2.
Telefon: 06 (22) 501-558, 06 (22) 501-557
Fax: 06 (22) 501-559
Email: 
Email
Weblap: 

Cégbemutató:

Az Öreghegyi Ingatlaniroda 1996 óta tevékenykedik Székesfehérvár és környékén levő ingatlanok forgalmazásával, közvetítésével, bérbeadásával.
Teljes körű ügyintézést vállalunk minden ingatlan ügylethez, ide értve az energetikai tanúsítvány elkészítését, ingatlan értékbecslését, hitel tanácsadást valamint gyors, precíz, rugalmas ügyvédi ügyintézést.
Az ingatlan az értéke és személyes volta miatt különleges bánásmódot kíván. Irodánk az ügyletek során tudomására jutó információkat diszkréten kezeli, ugyanakkor törekszik arra, hogy a legjobban tájékozódjon a feladattal kapcsolatban, hogy a lehető legsikeresebb módon képviselje azt megbízóink érdekében.
Regisztrált ügyfeleink részére folyamatosan KERESÜNK és KÍNÁLUNK ingatlanokat. A weboldalon az ingatlanok adatai tájékoztató jellegűek, azokat irodánk a megbízótól kapott információk alapján közli. Bővebb információt telefonon vagy személyesen irodánkban kaphat.

Öreghegyi Ingatlaniroda - Eladó, Kiadó Ingatlanok, Hitelügyintézés

Tevékenységek:

ingatlan értékesítés, eladó ingatlan, kiadó ingatlan, ingatlaniroda, hitelügyintézés, ingatlanok forgalmazása, ingatlanok forgalmazása Székesfehérvár és környéke, ingatlanközvetítés, energetikai tanúsítvány elkészítése, ingatlan értékbecslés, hitel tanácsadás, albérlet, Értékbecslés, ingatlanközvetítő

Telephelyek, elérhetőségek:

8000 Székesfehérvár, Galántai utca 33.
Telefon: 06 (22) 301-320
Mobil: 06 (20) 916-0575
Email: 
Email
Weblap: 

Telephelyek, elérhetőségek:

8000 Székesfehérvár, Budai út 70.
Mobil: 06 (70) 609-7715
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat