Fehérvári Tudakozó

Keresés eredménye:  duguláselhárítás tevékenységre Fejér megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 2

Cégbemutató:

Duguláselhárítás-Csatornatisztítás Székesfehérvár

Világi Tamás, a csatornázás és a duguláselhárítás terén nagy tapasztalatokkal rendelkező szakember vagyok.

A Világi Duguláselhárítás abszolút versenyképes, ugyanakkor tisztességes, megfizethető duguláselhárítási és csatornatisztítási árainak is.

A hiba megszüntetésével foglalkozó mesterrel szemben három fontos elvárásunk van: minél gyorsabban és tisztességes, megfizethető áron kapjunk szakszerű, környezetet védő, zöld segítséget.

A Világi Duguláselhárítás szolgáltatása NON-STOP elérhető Budapesten, Pest megyében és szélesebb értelemben vett vonzáskörzetben, például: Érd, Székesfehérvár, Dunaújváros, Cegléd, Dabas, Tatabánya, Százhalombatta, Győr... 

Tevékenységeink:

– duguláselhárítás
– csatornaépítés, csatornatisztítás, WOMA alkalmazása 
– kamerás csővizsgálat, kamerás csatornavizsgálat
– vízszivattyúzás – (például csapadékvíz szivattyúzása pincéből csőtörés vagy esőzés alkalmával)
– vízszivárgás keresés
– nyomvonal megállapítás

Duguláselhárítás-Csatornatisztítás Székesfehérvár

Tevékenységek:

csapadékvíz szivattyúzása, csatornaépítés, Csatornatisztítás, nyomvonal megállapítás, vízszivárgás, vízszivattyúzás, WOMA alkalmazása, duguláselhárítás, duguláselhárítás Székesfehérvár, csatornatisztítás Székesfehérvár, kamerás csővizsgálat Székesfehérvár, vízszivattyúzás Székesfehérvár, , kamerás csővizsgálat, kamerás csatornavizsgálat, csatornatisztítás Fejér megye, kamerás csővizsgálat Fejér megye, vízszivattyúzás Fejér megye, duguláselhárítás Fejér megye

Telephelyek, elérhetőségek:

8000 Székesfehérvár,
Mobil: 06 (20) 375-0531
Email: 
Weblap: 

Cégbemutató:

Villanyszerelés, klímatelepítés, javítás, tisztítás - City&Home Service Kft.

Szolgáltatásaink: 

  • Villanyszerelés
  • Klíma telepítés
  • javítás - tisztítás
  • karbantartási munkák
  • okosotthon telepítés

Cégünk teljeskörű klímaszerelést vállal, amely magába foglalja a kültéri és beltéri egység helyének pontos kimérését, felszerelését és bekötését, a hűtőkör nyomáspróbáját, vákuumozását és beüzemelését, a falátütést, a dekor csatornázást, a kondenzvíz elvezetését és a beszerelés folytán keletkezett építési hulladék feltakarítását. Ha cégünket bízza meg az új klímaberendezésének felszerelésével, számíthat a segítségünkre az eszköz használatával kapcsolatban is (szakszerű tanácsadás). A szerelésre garanciát vállalunk, és munkánkról telepítési tanúsítványt és garanciajegyet töltünk ki. Amennyiben megrendelésre kerül sor, és a megrendelt terméket cégünk szolgáltatja, az ár a kiszállítást is magába foglalja.

Villanyszerelés, klímatelepítés, javítás, tisztítás - City&Home Service Kft.

Amennyiben árammal kapcsolatos problémát észlel – legyen az akár sercegő konnektor, folyamatosan lecsapódó áram, vagy akár zárlat – hibaelhárítás céljából feltétlenül keressen minket! 

Villanyszerelés, klímatelepítés, javítás, tisztítás - City&Home Service Kft.

Cégünk fő profilja a hibaelhárítás. Így van ez a vízvezeték szereléssel összefüggő munkálatokkal kapcsolatban is. A vízvezetékkel kapcsolatos meghibásodás során cégünk az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére:

  • Duguláselhárítás
  • Csőtörés javítás
  • Vízvezeték, főcsatorna javítás

 

 

 

Tevékenységek:

, csőtörés javítás, duguláselhárítás, kapcsolók szerelése, karbantartás, klíma javítás, Klíma telepítés, Klíma tisztítás, konnektorok szerelése, okosotthon telepítés, villanyszerelési munka, vízvezeték javítás, hibaelhárítás, klíma karbantartás, villanyszerelés

Telephelyek, elérhetőségek:

8000 Székesfehérvár,
Mobil: 06 (70) 740-0500
Email: 
Weblap: 

Kapcsolat