Fehérvári Tudakozó

Keresés eredménye:  csőtörés javítás tevékenységre Fejér megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Villanyszerelés, klímatelepítés, javítás, tisztítás - City&Home Service Kft.

Szolgáltatásaink: 

  • Villanyszerelés
  • Klíma telepítés
  • javítás - tisztítás
  • karbantartási munkák
  • okosotthon telepítés

Cégünk teljeskörű klímaszerelést vállal, amely magába foglalja a kültéri és beltéri egység helyének pontos kimérését, felszerelését és bekötését, a hűtőkör nyomáspróbáját, vákuumozását és beüzemelését, a falátütést, a dekor csatornázást, a kondenzvíz elvezetését és a beszerelés folytán keletkezett építési hulladék feltakarítását. Ha cégünket bízza meg az új klímaberendezésének felszerelésével, számíthat a segítségünkre az eszköz használatával kapcsolatban is (szakszerű tanácsadás). A szerelésre garanciát vállalunk, és munkánkról telepítési tanúsítványt és garanciajegyet töltünk ki. Amennyiben megrendelésre kerül sor, és a megrendelt terméket cégünk szolgáltatja, az ár a kiszállítást is magába foglalja.

Villanyszerelés, klímatelepítés, javítás, tisztítás - City&Home Service Kft.

Amennyiben árammal kapcsolatos problémát észlel – legyen az akár sercegő konnektor, folyamatosan lecsapódó áram, vagy akár zárlat – hibaelhárítás céljából feltétlenül keressen minket! 

Villanyszerelés, klímatelepítés, javítás, tisztítás - City&Home Service Kft.

Cégünk fő profilja a hibaelhárítás. Így van ez a vízvezeték szereléssel összefüggő munkálatokkal kapcsolatban is. A vízvezetékkel kapcsolatos meghibásodás során cégünk az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére:

  • Duguláselhárítás
  • Csőtörés javítás
  • Vízvezeték, főcsatorna javítás

 

 

 

Tevékenységek:

, csőtörés javítás, duguláselhárítás, kapcsolók szerelése, karbantartás, klíma javítás, Klíma telepítés, Klíma tisztítás, konnektorok szerelése, okosotthon telepítés, villanyszerelési munka, vízvezeték javítás, hibaelhárítás, klíma karbantartás, villanyszerelés

Telephelyek, elérhetőségek:

8000 Székesfehérvár,
Mobil: 06 (70) 740-0500
Email: 
Weblap: 

Kapcsolat