Fehérvári Tudakozó

Keresés eredménye:  autófényezés tevékenységre Fejér megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 2

Cégbemutató:

 

Célunk, hogy kiszolgáljuk megrendelőinket. Hogy a környezetünkben levő fém tárgyak szép, esztétikus és tartós bevonatokkal legyenek ellátva amelyekre hosszú évek múltán is jóleső érzéssel tekintenek rá partnereink. Ezért vagyunk.

 

Az Alu-Metal-Color Kft tulajdonosai és egyben vezetői alapelvükként a társaság hosszú távú, biztonságos és nyereséges működését jelölik meg. Ezt a működési keretek és a piaci igények maradéktalan kielégítése mellett kívánják megvalósítani, figyelembe véve vevőik egyedi igényeit is. A Társaság a minőségéről kialakult képet működése során meghatározó tényezőként kezeli, amely mint legfőbb stratégiai elem biztosítja versenyképességét és piaci pozícióját. A Társaság kiváló megítélésű, elismert piaci szereplővé akar válni. El kívánja érni, hogy a vevő elsősorban ne az áralkuban legyen érdekelt, hanem a magas minőséget képviselő szolgáltatásban. A fenti célok megvalósítása érdekében a Társaság az ISO 9001:2000 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert vezetett be, Rajkovits Károly és cége segítségével
A leányvállalatunkon keresztül rendelkezünk a GSB minősítéssel. Ez lehetővé teszi, hogy vevőink számára alumínium kezelése esetén kromátozással, por festve a bevonatra 10 év garanciát adjunk. Különleges igények esetén (minimum 5000m2) 20év garanciára is van lehetőség. Ennek jelentősége különösen az építőiparban és minden más olyan területen ahol nagyon hosszú élettartalomra van szükség, tekintettel arra, hogy egy épületet például 50-100 évre terveznek. A műszaki feltételeket és a technológia szigorú betartását szúrópróba szerűen, de rendszeresen GSB International ellenörzi
Az Alu-Metal-Color Kft a környezet és a végfelhasználók érdekeit figyelembe véve törekszik a környezetbarát anyagok és technológiák alkalmazására, a hulladék minimális értékre szorítására és az Európai Uniós követelmények megfelelésére. A társaság a vevői minőségi igényeinek kielégítését beszállítóitól is elvárja.

Autófényezés, Elektrosztatikus porfestés és krómátozás- Katona Károly

Tevékenységek:

elektrosztatikus porfestés, porszórás, szinterezés, festés, fényezés, autófényezés, felületkezelés, korrózióvédelem, foszfátozás, festék, kromátozás, krommentes kezelés, elektrosztatikus porfestés Székesfehérvár, elektrosztatikus porfestés Fejér megye, autófényezés Székesfehérvár, autófényezés Fejér megye

Telephelyek, elérhetőségek:

8000 Székesfehérvár, Varjú utca 44.
Telefon: 06 (22) 505-227
Mobil: 06 (20) 939-2520
Email: 
Email
Weblap: 

Cégbemutató:

Autószerelő Dunakeszi - Nasz Car Garage Kft.

Régi helyen megújult csapat és környezet várja régi és leendő új ügyfeleit!

Szervizünk márka és típusfüggetlenül várja , legyen az új vagy 30 éves gépjármű, mindenki kis kedvencét szeretettel várjuk műhelyünkbe!

A Nasz Car Garage Autószervíz kereskedelmi folyamata olyan minőségi követelményrendszerre épül, mely működésének alapja.Az ügyfélcentrikusság alapelvét követve a vevői igények minél magasabb szintű kielégítését tartjuk szem előtt, melyhez speciális szaktudás, modern technikai berendezések és versenyképes árak társulnak.Modern, kulturált ügyfélvárónkban kényelmesen megvárhatja gépjárműve díjtalan átvizsgálását, kisebb javítását, melyet egy üvegfalon keresztül végig kísérhet, így pontosan végigkövetheti a munkafolyamatokat!
Miután ingyenesen átvizsgáltuk az autóját írásos árajánlatot adunk a szükséges javításról, mely nem jelent elkötelezettséget.
Minden esetben az ügyfél dönti el, hogy javítsunk-e, sőt az átvizsgálás végeztével közösen szemléltetjük a feltárt hibákat.A fix munkadíjak kiszámíthatóvá teszik a költségek megtervezését.
A Nasz Car Garage Autószervíz célja, hogy az ügyfelek elégedettségből, bizalomból térjenek vissza, és forduljanak hozzánk.
Ez a mi küldetésünk ez a mi hivatásunk.

Autószerelő Dunakeszi - Nasz Car Garage Kft.

Tevékenységek:

akkumulátorjavítás, autódiagnosztika, autófényezés, autómentés Dunakeszi, autómosás, centrírozás, defektjavítás, diagnosztika Dunakeszi, eredetvizsgálat, fékjavítás, fékjavítás Dunakeszi, futóműjavitás, futóműjavítás Dunakeszi, gumicsere, karosszériajavítás, kipufogójavítás, klímajavítás, klímajavítás Dunakeszi, kuplungjavítás, lengéscsillapító-csere, Műszaki vizsgára való felkészítés, műszaki vizsgáztatás Dunakeszi, polírozás, szélvédőjavítás, turbójavítás, autómentés

Telephelyek, elérhetőségek:

8000 Székesfehérvár,
Telefon: 06 (27) 307-180
Mobil: 06 (30) 846-3378
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat