Fehérvári Tudakozó

Keresés eredménye:  Dunaújváros tevékenységre Fejér megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 2

Cégbemutató:

Kosaras Autó Bérlés Dunaújváros, Kosaras Autó Bérlés Székesfehérvár

-Veszélyes fák kivágása
-Csatornarendszerek tisztítása
-Kémény rendszerek, háztetők, és térvilágítás javítása
-Magasban lévő munkák precíz végrehajtása megfelelő hozzáértéssel!

Kosaras Autó Bérlés Dunaújváros, Kosaras Autó Bérlés Székesfehérvár

Tevékenységek:

csatornarendszerek tisztítása, háztető javítás, kémény javítás, kosaras autó bérlés Dunaújváros, kosaras autó bérlés Székesfehérvár, magasban lévő munkák elvégzése, térvilágítás javítás, veszélyes fák kivágása

Telephelyek, elérhetőségek:

8000 Székesfehérvár,
Mobil: 06 (70) 312-7502,
Email: 
Email

Cégbemutató:

Természetgyógyászati rendelő Dunaújváros

Életem során mindig fontosnak tartottam a tanulást, az új ismeretek megszerzését, azaz a tudást és a bölcsességet. Amit idáig megismertem és birtokomban van, szívesen továbbadom Neked, ha igényt tartasz rá.

Évekkel ezelőtt adódott egy lehetőség az életemben, hogy azzal foglalkozzam, ami mindig is érdekelt – az EGÉSZSÉG és az egészséges életmód titka. Az egészség megőrzése, esetleg elvesztését követően a visszaszerzése számomra mindig nagy kihívást jelentett úgy a családom, mind a rokonaim, barátaim és az ismerőseim körében. Kezdetben kedvtelésből kezdtem el foglalkozni a gyógyteák, gyógyító növények, ételek készítésével.

Felkeltette érdeklődésemet az, hogy számos egészségügyi problémát szinte mellékhatások nélkül helyre lehet hozni gyógynövényekkel. Az ismeretek elmélyítése céljából beiratkoztam több tanfolyamra, majd a természetgyógyászati szakvizsga megszerzése céljából a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézetnél indított fitoterapeuta tanfolyamra, ahol sikeresen vizsgáztam.

A természetes módszerek közül a Joalis-terápiát (toxinmentesítés, méregtelenítés), a frekvencia-terápiát, a nyirokmasszázst és a craniosacralis (koponya- keresztcsont) kezelést alkalmazom. A fenti módszerek jól kombinálhatóak és hatásuk összeadódik. Nagyban lehet velük támogatni az immunrendszert és a szervezet öngyógyító képességét. Ha betegségtől szenvedsz és csalódott Vagy, itt az idő, hogy kezedbe vedd saját tested feletti irányítást. Hidd el, hogy egészséged visszaszerzéséért egyedül Te Vagy a felelős, a Te akaratod nélkül az nem fog menni. Az előző módszerek valamint tapasztalataim segítik ezt az akaratot kifejleszteni, erősíteni és tudatosítani Benned.

Kívánom, hogy találd meg a Neked leginkább megfelelő természetes módszert, mellyel megőrizheted egészségedet, illetve – ha részben van meg - visszaszerezhesd azt, ami a TIÉD!

Szolgáltatásaim: Joalis-terápia, Immunotic-terápia, Nyirokmasszázs, Craniosacralis kezelés

 

Tevékenységek:

Craniosacralis kezelés, gyógynövény gyógyászat, Immunotic-terápia, nyirokmasszázs, természetgyógyász Dunaújváros, természetgyógyászati rendelő Dunaújváros, fitoterápia, Joalis-terápia

Telephelyek, elérhetőségek:

8000 Székesfehérvár,
Mobil: 06 (70) 279-7995
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat