Fehérvári Tudakozó

Keresés eredménye:  könyvelés tevékenységre Fejér megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 4

Telephelyek, elérhetőségek:

8000 Székesfehérvár, Budai út 344.
Mobil: 06 (20) 575-5753
Email: 
Email

Cégbemutató:

Könyvelés, Adótanácsadás, Bérszámfejtés, Biztosítás - SZÁMTESZT Könyvelő és Számviteli Szolgáltató Bt.

A Számteszt Könyvelő és Számviteli Szolgáltató Bt. 1995 óta végzi kis- és középvállalkozások könyvelését és adótanácsadását.
A társaság tagjai és alkalmazottai az évek során megszerzett tudásukkal és szakértelmükkel igyekeznek segíteni, sikeressé tenni az ügyfelek vállalkozását.
Bízunk abban, hogy Önt is leendő ügyfeleink körében tudhatjuk!

Tevékenységek:

adótanácsadás, adóügyek, bérszámfejtés, biztosításközvetítés, könyvelés, TB ügyintézés, teljes körű adótanácsadás, könyvelő, adó, biztosítás, ADÓBEVALLÁS, könyvelés Székesfehérvár, biztosításközvetítés Székesfehérvár

Telephelyek, elérhetőségek:

8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út 97/2. 1/1.
Telefon: 06 (22) 316-496
Fax: 06 (22) 316-496
Email: 
Email
Weblap: 

Cégbemutató:

 

KÖNYVELÉS, TELJES KÖRŰ SZÁMVITELI  SZOLGÁLTATÁS
Az elmúlt 16 évben a számvitel, könyvelés, és adózás területén szerzett tapasztalatainkkal, precíz munkával, és rugalmassággal állunk ügyfeleink rendelkezésére. 2003-tól 2010-ig egyéni vállalkozóként, 2010-től a Mennyi? Könyvelő Iroda Kft keretein belül végezzük feladatunkat. Tevékenységünket a mindenkori jogszabályoknak megfelelően, megrendelőinket segítve végezzük. Irodánk az építőipari, kiskereskedelmi, használt gépjármű kereskedelmi, és ingatlanügyletekkel foglalkozó cégek számviteli specialistája.
 

 

Tevékenységek:

könyvelési feladatok végzése teljes körűen, alkalmazottakkal kapcsolatos minden munkafolyamat végzése, bevallások, beszámolók készítése, adózással és működéssel kapcsolatos tanácsadás

Telephelyek, elérhetőségek:

8000 Székesfehérvár, Ady Endre utca 22. 4. em. 23.
Mobil: 06 (20) 317-1021
Email: 
Email

Cégbemutató:

Könyvelőiroda Székesfehérvár

Nagyon sok vállalkozó számára a könyvelés egy szükséges rossz, egy kiadás, ami kötelező.
Szerencsére vannak vállalkozók, akik komoly elvárásokat támasztanak a könyvelővel és a könyvelő iroda munkájával szemben. Számukra a könyvelés és a könyvelővel való együttműködés egy szoros, kölcsönös bizalmon alapuló üzleti kapcsolatot jelent.
Ők azok, akik értik és tudják, hogy egy jó könyvelő , könyvelő iroda választás megtérülő kiadás.
Ehhez természetesen az kell, hogy a választott könyvelő vagy könyvelő iroda azon felül hogy szakmailag képzett, megfelelő szakmai tapasztalattal is rendelkezzen a könyvelésben.
További elvárás a könyvelő, könyvelőiroda munkájával szemben a megbízhatóság, a precizitás, hogy teljes körűen kiszolgálja az ügyfeleket a könyvelés egésze során.
Adótanácsadással, üzletviteli tanácsadással segítse az ügyfél munkáját, ha döntéshozó helyzetbe kerül.
Szintén elvárás a könyvelőiroda munkájával szemben, hogy meghatározott időközönként pontos adatokat szolgáltasson a cég gazdasági helyzetéről.
És mivel nem szeretünk adót fizetni, a könyvelőiroda éljen azokkal a törvény adta lehetőségekkel, amellyel a vállalkozás adófizetését optimalizálni lehet.
A Szignetta könyvelőiroda főként Székesfehérvár és környéke valamint Budapesten és környékén vállalja társaságok és egyéni vállalkozók könyvelését és bérszámfejtését.
(forrás: http://szignetta.hu)

Könyvelőiroda Székesfehérvár
8000 Székesfehérvár,
Deák Ferenc út 39 fsz.2
Telefon : (22) 501 558, (22) 501 557
Fax: (22) 501 559
e-mail cím: info@szignetta.hu

Könyvelőiroda Budapest
V. Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 12
Telefon : 06309939273
e-mail cím: info@szignetta.hu

 

Tevékenységek:

adótanácsadás, Bér és munkaügyi feladatok, cégalapítás, Cégátvilágítás, hitelügyintézés, könyvelés, kettős könyvvitel, egyszeres könyvvitel, visszamenőleges könyvelés, könyvelés helyreállítása, újrakönyvelés, adóbevallások elkészítése, éves beszámolók, évközi beszámolók, bérszámfejtés, könyvelőiroda Székesfehérvár, könyvelőiroda Budapest

Telephelyek, elérhetőségek:

8000 Székesfehérvár, Deák Ferenc u. 39. földszint 2.
Telefon: 06 (22) 501-558, 06 (22) 501-557
Fax: 06 (22) 501-559
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat